Adresse

Telefon

Helle Brandt
Tandlæge

Som patient her på klinikken skal du føle dig godt behandlet. Både i og udenfor tandlægestolen. Vi har fokus på service og stræber efter at give dig en tryg og god oplevelse – ved hvert eneste besøg.

“Når du besøger os er den vigtigste

​her på klinikken, dig!”

Helle Brandt, tandlæge

Holdninger

Tillid

Vælger du os, viser du tillid. Vi forpligter os til at levere den bedste behandling og rådgivning i respekt for dit valg.

Behandling

God behandling starter ved første kontakt. Hos os er kvalitet og service integreret for at sikre din tryghed.

Faglig stolthed

Som tandlæger er vi drevet af kvalitet og æstetik. Hos Tandlæge Helle Brandt i Lyngby stræber vi efter patienttilfredshed.

Godt humør

Vores klinik fremmer en positiv oplevelse. Vi værdsætter dialog, afslappet atmosfære, og godt humør i alle interaktioner.

Godt kram og knowhow

Verden står ikke stille, og det gør udviklingen indenfor tandlægeudstyr bestemt heller ikke. Der forskes løbende i bedre udstyr – ligesom behandlingsmetoderne bliver bedre og bedre.

Skal vi kunne give dig den bedste behandling nu og fremover, er det vigtigt for os at være en del af denne udvikling. Derfor prioriterer vi moderne udstyr og efteruddannelser højt.

Denne holdning har to betydninger for dig. Den ene er, at du kan opleve vi på skift kan være kortvarigt væk fra klinikken. Den anden – og mere positive – er, at vi kan tilbyde dig den til enhver tid bedste behandling af dine tænder.

For os har det tillige en andet aspekt af mere psykologisk form. Det giver ganske enkelt en større arbejdsglæde og inspiration i det daglige arbejde, når vi anvender godt kram og løbende sørger for at genopfylde vores knowhow depoter.

Medarbejdere

Helle Brandt

Tandlæge og klinikejer

Pernille Hansen

Klinikassistent

Lorea Cui

Klinikassistent

Hvad synes du?

Hvis du mener, der er noget, vi kan gøre bedre, vil vi altid meget gerne høre fra dig. Kritik er en af de allerbedste måder at blive bedre på.

 

Tag en snak med os på klinikken eller skriv os det du har på hjerte i feltet herunder. Du kan også skrive en anmeldelse på Trustpilot.

 

Du kan være anonym eller oplyse dit navn og mail, hvis du ønsker, at vi vender tilbage med et svar til dig. Det bestemmer du selv.

Hvad vores patienter har at sige