Adresse

Telefon

Kroner der ligner dine egne tænder

Kroner ligner til forveksling dine egne naturlige tænder, både i form, farve og glans. En dårlig tand kan vi i mange tilfælde redde ved at styrke den med en flot tandkrone.


En tandkrone er en form for hætte, som sættes beskyttende på en dårlig tand eller et implantat. Tandkronen ligner dine egne naturlige tænder og styrker i høj grad den tand der er dårlig eller ødelagt.

“​​Vi mener en god patientbehandling starter

​udenfor tandlægestolen.“

Helle Brandt, Tandlæge

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Ellers har vi prøvet at besvare nogle af de mest hyppige spørgsmål nedenfor.

Der kan naturligvis være en lang række årsager til, at tænder bliver så ødelagte eller dårlige, at kroner er den bedste løsning.

Som eksempel herpå kan nævnes rodbehandlede tænder, tænder som har fået skader af gamle sølvfyldninger, der har udvidet sig, eller tænder med gamle slidte plastfyldninger.

Mangler der større stykker af en tand, kan en tandkrone være en fornuftig måde at genopbygge og styrke tanden på, ligesom en tandkrone typisk også indgår ved genskabelsen af en tand på et implantat.

På vores tandlægeklinik i Lyngby kan du få din krone på samme dag, som din tand bliver slebet til. Vores kroner bliver fremstillet i fuldkeramisk materiale.

Skal du have kronebehandlet en tand hos os, foregår det således:

Først slibes din tand til, og derefter skanner vi dine tænder med vores 3D skanner, således at vi kan fremstille den perfekte krone, der passer til din tand. Tandkronen skal have samme størrelse og farve som dine naturlige tænder, så vi tager også en farveprøve af dine tænder for at sikre et kosmetisk godt resultat.

Efter 1-2 timer har vi fremstillet din krone, som vi har fræset ud af en keramikblok. For nogle kroner er det også nødvendigt at brænde dem i vores ovn. Vi sætter derefter din krone fast med plastcement.

Stærke, holdbare og ikke mindst kosmetik smukke kroner er noget, som Tandlæge Helle Brandt i Lyngby har brændt for i mange år. Den glødende interesse for kroner, og de mange års erfaring på området, har betydet, at vi kan betegnes som specialister inden for kronebehandlinger.

Vi øser meget gerne ud af vores viden på området. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores tandkronespecialister på klinikken i Lyngby, hvis du har spørgsmål vedrørende vores kroner eller en eventuelt forestående tandkronebehandling.

Du kan ringe til os på telefon 45 87 10 20 eller sende os en e-mail på klinik@hellebrandt.dk.