Adresse

Telefon

Tandretning – Få lige tænder med vores usynlige bøjle

​Slip af med dine skæve tænder med en usynlig bøjle. Hos Tandlæge Helle Brandt i Kgs. Lyngby tilbyder vi tandretning med den usynlige bøjle med navnet ClearAligner.

 

Med en usynlig bøjle fra det anerkendte ClearAligner kan du nu få en tandretning uden smerte og forstyrrende togskinner. Hos Tandlæge Helle Brandt er vi specialister i tandretning af skæve tænder og æstetisk tandpleje.

“Vi samler på tilfredse og glade patienter

her på klinikken.“

Helle

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Ellers har vi prøvet at besvare nogle af de mest hyppige spørgsmål nedenfor.

​ClearAligner er et nyt alternativ til den klassiske tandbøjle, der differentierer sig ved at være en gennemsigtig skinne lavet af polyurethan-plast.

Ved en tandretning med en ClearAligner kan du som patient gennemgå behandlingen uden at gå på kompromis med din nuværende hverdag, da bøjlen er fleksibel og kan tages ud af munden ved spisning, tandbørstning og ved rensning af dine tænder med tandtråd.

ClearAligner fungerer på samme måde som en klassisk tandbøjle ved at anvende omhyggeligt kontrollerede styrker på tænderne for at flytte dem til en bedre position.

Med udgangspunkt i højteknologisk udvikling bliver din ClearAligner tandbøjle skræddersyet og designet til dine tænder, så du får en effektiv tandretning.

Behandlingstiden varierer fra tandsæt til tandsæt. En behandling tager typisk op til tre måneder eller indtil dine tænder er justeret efter ønske. Tandbøjlen skal bæres alle ugens dage i 20-22 timer om dagen. Behandlingstiden er derfor også kraftigt reduceret i forhold til tandretning med de klassiske togskinner.

Prisen på en ClearAligner behandling bliver vurderet individuelt, da ikke alle tænder er ens. En normal behandling kræver typisk fem til otte skinner til 1500.- kroner per skinne/bøjle. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi ganske uforpligtende kan give dig et overslag over din personlige behandling med ClearAligner.

Skal vi hjælpe dig med dine tænder? Så kom ned i klinikken eller ring til os på telefon 45 87 10 20. Så tager vi en snak om dit problem.