​Tandlæge Lyngby

Valg af tandlæge I Lyngby

Står du overfor at skulle vælge tandlæge, er der naturligvis flere aspekter du kan forholde dig til og undersøge før du vælger tandlæge.

Er det en tandlæge, du er blevet anbefalet, tilbyder tandlægen specielle tandbehandlinger og er tandlægen en person, du har - eller kan få - tillid til.

I vore dage har mange af os en travl hverdag med mange gøremål. Af tidsmæssige og praktiske årsager vælger mange mennesker derfor tandlæge ud fra klinikkens beliggenhed. Alt andet lige er det nu engang nemmest, hvis tandlægen befinder sig der, hvor du bor, arbejder eller passerer i det daglige. På den måde er der en større mulighed for at undgå gener og økonomiske omkostninger ved at skulle tage fri fra arbejde i forbindelse med tandlægebesøg.

Arbejder eller bor du i Lyngby nær København, kan det derfor være en fordel med en lokal nordsjællandsk tandlægeklinik i Lyngby, når du vælger din tandlæge.

Nem parkering hos tandlægen i Lyngby

Har du tandlæge inde i Lyngby Centrum er parkering desværre et evigt tilbagevendende problem, som kan resultere i at du ankommer stresset – og måske også for sent – til dine tandlægebesøg.

Er du patient hos Tandlæge Helle Brandt, er det derimod let at være bilist. Hos os kan du nemt og ganske gratis komme af med bilen uden problemer. Klinikkens beliggenhed et stenkast fra Lyngby City gør det muligt, for os at tilbyde disse gode parkeringsforhold.

Nemt at finde - nemt at komme til

Du finder vores klinik i Eremitageparken, ganske tæt ved Helsingør motorvejen (afkørsel ved Lundtofte).

De gode tilkørselsforhold betyder naturligvis at klinikken er nem at finde, men hvad måske vigtigere er, så sparer du transporttid på dine tandlægebesøg. Ganske enkelt fordi Tandlæge Helle Brandt ligger så tæt på Helsingør motorvejen ved Lyngby.

Find din tandlæge i 2800 Lyngby

Har du for nyligt skiftet postnummer og flyttet til 2800 Lyngby, kan det være du står overfor at skulle finde en ny tandlæge i området.

Vi håber, du med denne hjemmeside kan få et indtryk af vores klinik, hvis du har fundet frem til os ved at søge efter ”tandlæger 2800 Lyngby” på Google eller en anden søgemaskine på internettet. Mener du vores tandlægeklinik kunne være et godt bud på din kommende tandlæge, så kontakt os gerne.

Uanset om du arbejder i - eller kommer fra - 2800 Lyngby eller ej…

Eremitageparken 363, st. B    /    2800 Lyngby    /    Tlf.: 45 87 10 20   /    E-mail: klinik@hellebrandt.dk    /    CVR: 29000441