​Tandblegning – Vi giver dig et hvidt smil

​Er du ikke helt tilfreds med dine tænders farve, så lad os hjælpe dig med en tandblegning. Hos Tandlæge Helle Brandt i Kgs. Lyngby tilbyder vi en professionel tandblegning, der giver dig et flottere smil.

Mange af os har fra naturens hånd fået tænder, hvis udseende vi er knap så tilfredse med. Det kan skyldes deres placering eller deres størrelse, men det kan også være på grund af deres farve. Er farven et problem, kan tandblegning være den rette løsning.​

Misfarvede tænder

Er tænderne lidt for mørke, for gule eller ser de nærmest en smule grå ud? Uanset om dine tænder altid har set sådan ud, eller om problemet er kommet med årene, så kan en tandblegning hjælpe dig til flottere tænder med en lysere farvenuance.

​Vi samler på tilfredse og glade patienter
​her på klinikken.

Helle

​​Problemet forsvinder ikke uden en tandblegning

Vælger du ikke at foretage en tandblegning, forsvinder misfarvningerne desværre ikke med tiden. Tværtimod. En tandblegning er derfor en form for investering i en hurtig problemløsning, der ikke blot kan give dig et flot hvidt smil, men også et skønt humørløft og en forbedret selvtillid på længere sigt.

Lad en professionel tandlæge blege dine tænder

Ved en tandblegning gør vi dine tænder lysere og hvidere. Der sker ved en blegningsproces, hvor der trækkes væske og farvestoffer ud af dine tænder. Det er en relativ simpel behandling, men den bør foretages af professionelle tandlæger eller tandplejere, så du er sikker på at få en sikker tandblegning og et flot resultat.

Derfor opstår misfarvninger

Der er flere årsager til, at tænder kan fremstå misfarvede. Tænder som er lidt gullige eller mørke kan i nogle tilfælde skyldes genetiske årsager.

Misfarvninger kan også være forårsaget af din måde at leve på i form af de ting, du spiser og drikker. Farvestoffer fra disse kan nemlig let aflejres på dine tænder. Et par eksempler på sådanne er kaffe, te, lakrids og rødvin.

Ryger du, kan tobakken også være medvirkende til misfarvninger ligesom nogle former for medicin. En tandblegning kan hjælpe dig med at få det hvide smil tilbage.

Aldersbetinget tandfarve

Jo ældre du bliver, jo mørkere tænder får du. Når du ældes, gennemgår tænderne nemlig en ganske naturlig proces, hvor der aflejres tandsubstans i nervekammeret. Dette medfører, at lyset ikke trænger så let igennem, og tænderne fremstår derved mørkere.

Er du oppe i alderen, kan du sagtens få lavet en tandblegning, men det bør efter vores vurdering gøres nænsomt med henblik på at opnå et naturligt udseende efter behandlingen.

Efter en tandblegning

Efter tandblegningen er det svært for de fleste ikke at smile langt mere, end de gjorde før blegningen. De flotte hvide tænder giver både humøret og selvtilliden et gevaldigt løft i hverdagen.

De første to døgn efter tandblegningen skal du være forsigtig med ikke at indtage fødevarer, der kan misfarve dine tænder. Dette skyldes, at den væske, der er trukket ud af tænderne under blegningen, skal optages af tænderne igen.

Lyder en tandblegning som noget for dig? Så kontakt os på telefon 45 87 10 20 eller send os en mail til klinik@hellebrandt.dk.

Eremitageparken 363, st. B    /    2800 Lyngby    /    Tlf.: 45 87 10 20   /    E-mail: klinik@hellebrandt.dk    /    CVR: 29000441